KOM I GANG
Vi har samlet alt, hvad du skal bruge for at leve et aktivt liv med pollenallergi, høfeber og astma, i en digital guide til dig.

Vi hjælper dig med at komme i gang!
- også når du har pollenallergi, høfeber og astma
Det kan være svært at holde sig fysisk aktiv i pollensæsonen, hvis næsen løber og øjnene klør. Det ved vi i Astma-Allergi Danmark, og derfor vil vi gerne hjælpe dig og de ca. 1,5 millioner andre danskere, der lider af pollenallergi og høfeber.

Derfor har vi lavet denne digitale guide til dig, som gerne vil have hjælp og vejledning til at leve et sundt og aktivt liv, og ikke vil hindres af pollenallergi, høfeber og astma.

Bliv medlem, og få guiden tilsendt automatisk via mail.

Hvis man er velbehandlet i sin pollenallergi, høfeber eller astma, så hindrer det kun de færreste i at være fysisk aktive
Er du allerede medlem?
Så skulle du meget gerne have modtaget vores digitale guide via den e-mail, som dit medlemskab er registreret i.

Har du ikke modtaget den, eller oplever du problemer med at finde guiden, så kontakt os på info@astma-allergi.dk eller ring på 43 43 59 11.

Andre medlemsfordele
Som medlem af Astma-Allergi Danmark støtter du ikke blot den gode sag, du får også en lang række fordele for dig og din familie.

Læs vores medlemsblad AstmaAllergi
AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem. Bladet udkommer seks gange om året.
Deltag i vores kurser
Vi afholder kurser inden for alle foreningens sygdomsområder, hvor du kan få gode råd og vejledning, når du befinder dig midt i en sygdomssituation.
Medlemsrådgivning
Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du benytte vores medlemsrådgivning. Her har du mulighed for enten at få skriftlig rådgivning eller at booke et opkald fra en af vores rådgivere.
Medindflydelse
Astma-Allergi Danmark er en medlemsdemokratisk patientforening, hvor alle medlemmer kan stille op til bestyrelsen og har stemmeret til det årlige landsmøde.
Netværksgruppe
Få adgang til et fællesskab med foreningens andre medlemmer via vores netværksgruppe på Facebook. Her deles der erfaringer, tips og gode råd om allergi, høfeber, astma og eksem.

Ferieboliger i Spanien
Kom på solskinsferie til en god pris med Astma-Allergi Danmark. Som medlem har du mulighed for at leje ferieboliger i den spanske badeby Benalmádena og på ferieøen Gran Canaria.
Få den rette behandling
Astma-Allergi Danmarks Rådgivning sidder altid klar til at hjælpe dig gennem pollensæsonen på
tlf. 43 43 42 99 fra mandag til fredag kl. 9-14
og onsdag kl. 16-18.